Glitter Christmas Nails

   
 
 
 
 
 

The christmas tree

Förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna. Jag jobbar hela tiden känns det som och har typ ingen ork till annat då. Men ska försöka ta tag i bloggningen lite mer då jag tycker det är väldigt kul :) Iallafall idag tänkte jag bara slänga in ett lite random inlägg med bilder på årets julgran här hemma som jag klätt tillsammans med min tioåriga lillasyster :)
 
           
                                           Lilla vovven Milou fick vara med på bild <3
 
 
 
Har ni klätt eran gran än? :)

Old Hollywood Makeup

           
 
           
 

Favoriter i November

           
 
Det är nästan läskigt hur fort denna månaden har svept förbi! Men jag klagar inte för nu är det December! min favoritmånad på hela året för nu så är det dags med en massa julmys, julbak och allt som hör därtill<3
Även om November månad bara flög förbi så finns det en del skönhetsprodukter som jag använt och gillat lite extra så dom tänkte jag dela med mig av.
 
Mandelolja: Vad skulle jag göra utan denna fantastiska olja<3 känns som att jag använder den till allt men det som jag oftast gör är att jag använder den som sminkborttagningsmedel. Det är bara att hälla några droppar på en bomullspad och sedan försiktigt ta bort ögonsminket.
 
Garnier roll on anti dark circles: Som namnet på denna produkt säger är denna till för att täcka mörka ringar under ögonen. Jag gillar den verkligen och jag brukar ta ett lager under ögonen innan foundation och sen ett till efter foundation (jag har väldigt mörka ringar under ögonen).
 
The body shop vitamin E intense moisture cream: Denna ansiktskräm är perfekt för oss med extremt torr hy och detta måste vara en av de fetaste krämer jag någonsin testat. Jag brukar lägga på ett tjockt lager innan jag lägger mig på kvällen och sedan ett väldigt tunt lager på morgonen innan jag sminkar mig. Om du har normal eller fet hy ska du hålla dig borta från denna produkt då den är så extremt fet och fuktgivande.
 
Mac mineralize skinfinish soft and gentle: Detta är en fantastiskt fin highlighter som jag använder och har använt i princip varje dag sedan över ett år tillbaka (och ni ser juh själva hur mycket produkt som finns kvar så den räcker extremt länge). Jag brukar använda den på kindbenen för att ge ansiktet en fräsh och frisk look. Detta är också en jättefin färg att använda som basfärg över hela ögonlocket.
 
 
 

Matt brown+Neon pink lip

 
 
 
 
 
 Ansikte:
Loreal infallible foundation-porcelain
smashbox high definition concealer
Loreal bronzer
Benefit coralista blush
mac mineralize skinfinish
 
Ögon:
Lumene eyeprimer
Mary kay espresso
stila - in the light palette
maybelline gel eyeliner
maybelline the rocket mascara
 
Läppar:
Barry m vibrant pink lip paint
 

RSS 2.0