Moroccanoil Recension

 
 
En utav mina favoritprodukter till håret någonsin är Moroccanoil behandlingen! Den får håret att se så friskt och glansigt ut och doften är helt obeskrivligt underbar <3 ni som luktat på den vet vad jag menar ;)
Jag har originalversionen av denna olja men sedan så finns det också en "light" version som tydligen ska vara till för blondiner då originalet sägs kunna lämna gula spår i blont hår.
Jag har faktiskt prövat light versionen innan men gillar originalet mer och tycker inte alls att den lämnar gula skiftningar i håret. Men jag antar att man får pröva sig fram, det finns nämligen oftast också miniversioner som man kan köpa och pröva först om man är osäker.
                 
Det jag brukar göra är att jag tar ungefär två pumpar olja i längderna på nytvättat handdukstorkat hår.
Försök att inte använd oljan för nära hårbottnen då det kan göra att håret ser lite fett ut. Ibland kan jag även ta en pump i håret dagen efter för att förnya känslan lite.
     
 Moroccanoil finns att köpa på bland annat lyko.se och i vissa hårsalonger. Finns säkert någon hårsalong nära dig som säljer den bara sök runt lite på nätet :) den med 100ml kostar runt 340 kr.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0